2010
02.22

Finns nu under ”Tävlingsrepotage”:http://www.markushallbo.se/tavlingsreportage/vinterpokalen-2010-uppdaterad/

20 comments so far

Add Your Comment
 1. yr.no lovar SNÖFALL i Rörberg hela freda’n…runt 4 minus när de drar igång… snökedjer på 😛

 2. ÅÅÅÅÅ´ nu ser jag verkligen fram emot å åka Kalle Anka bana……..

 3. Gör väl inget att det snöar lite, eller? Skönt att arrangörerna tagit sitt förnuft till fånga och har servicen inne.
  Så låt det snöa hur mycket det vill, kom bara ihåg att sopa av bilen innan ni kommer in till oss 🙂

 4. Fan va nice o få meka inomhus. Leif vi tar väl med bord o stolar så vi är utvilade när dom rullar in för däckbyte.

 5. Det får bli några Baden-Baden och ett parasoll 🙂

 6. Är mina pojkar laddade inför helgen?? Ska bli skoj att åka lite igen, känns som vi blivit snuvade på en massa åkning denna vinter!!! Blir då ställning av hjulen imon, Ramona testade tydligen idag så det blev nog lite för sent ….. Ha det.

 7. enligt Sandviken ska dom värma isen lite före å sen vri på KYLAN så de inte blir så halt inne i servicehallen 🙂 …ja de ska bli kul å åka igen…å änteligen på rätt sida älva 😛

 8. Tjafför som käner sig tänd på att åka tillsammans med en lika villig kartläsare, vad månde det bliva. Kanske blir värre med hjälp av mekanikerna som ska sitta skönt och invänta vid service under prasoll. Kanse de vill ha sol också. Det är nog bäst att ni är beredda på att fixa till bilen själv!!!….. ifall de inte masar sig upp och hjälper till. Hoppas ni får en trevlig och bra helg där allt håller denna gång. MÅNGA REJÄLA LYCKA TILL….

 9. hej å hå.
  Teamet har nyss haft ett litet möte på hotellet vi bor på (Scandic Väst Gävle – fantastisk kock, måste rekommenderas :P). Reccen börjar 8 i morron bitti å håller på till 15…under tiden fixar vårt eminenta team besiktning å gör klar bilen…1a start från Göransson arena 18.00…sen två svängar runt Rörbergs motorstadion..
  Hörs mer sen

 10. Kommer ni köra med kameran något?

  Lycka till!! Skulle varit kul att åkt å kollat men har legat däckad i magsjuka. 🙁

 11. Äntligen tebaks te hotellet för natti natti….. Har åkt två ggr på Folkrace banan som publiksträcka å, ja, man kan väl säga att en riktig sträcka i skogen är absolut det bästa….. Vi tar det imorrn, gonatt.

 12. Hej Det går inget bra för mig så jag försöker igen.

  Ett STORT grattis till er alla för en mycket bra genomförd tävling och till den fina 6:e platsen. Det var spännande att följa rallyradion.

  ”Gugges” farsa och morsa

 13. Grattis som tusan!! Service inomhus for the win!

 14. Hejsan alla glada, stort tack till service gänget som ställer upp så bra… Det blev en 6:e plats totalt i Sandvikens SM tävling, gött som tusan…. Allt har funkat fint hela helgen ända tills vi skulle åka ut ur parc ferme, växellådan låste sig!!!! Tur i oturen ungefär…Blev till sist ett elände att lasta kan jag tillägga, men nu e´ vi hemma och myser, äntligen får man krama om barnen… Ha det så hörs vi när vi vet det blev för fel på bilen. Tack för denna gång från mig, går nog å´ lägger mig, kanske ett glas rött först bara.

 15. Håller me Markus 100%
  Vilka mekaniker!!!
  Vilken tävling vi gjort från start till park ferme…resten glömmer vi:P
  Trots vintern som vart så ska Kangas co ha beröm för vägarna vi fick åka på!
  Fränt!

 16. Och jag vill ännu en gång framhålla att denna helg verkligen varit något extra 🙂
  Något man kommer ihåg när det känns tungt.
  Tack för att man får vara med, det känns så gott.

 17. Vi stod i skogen Matts och jag..sen lyssnade jag på rallyradion, det var så spännande så att jag mådde illa! Vilket kanonjobb ni gjort. Grattis!

 18. Håller med Leif. Det är en ära att få delta i detta underbara Team.

 19. Leif har varit här och sparkat på mig för att göra ett ryck (bra fart i han) med att få ur vxl lådan å´emilladiffen….. Grejjorna ä´ ur, det ser ut som att det är krondrevet som lossnat och bultar har ramlat ur…. inte bra….alls. Ska lämna iväg lådorna för koll så får vi se
  Vi hörs / M

 20. vi får väl bara tacka för att de höll ihop dom två sista SSen i Sandviken…