2010
05.10

Finns nu under ”Tävlingsrepotage”: http://www.markushallbo.se/tavlingsreportage/south-swedish-rally-2010/

3 comments so far

Add Your Comment
  1. Jaha…
    Första två sträckorna av klarade då…kort publiksträcka på Anders Martinssons ägor som kördes 2ggr….alldeles för hård bil på första svängen => dålig tid såklart….justering till sväng två….bra början men så slår Tjaffön sönder handbromsspaken så mellandiffen inte bettar i som den ska mot mål…ingen bra tid nu heller men servicen fixa till de innan vi ställde bilen i park fermé…nu har vi haft en litet möte på hotellet så de e väl bara John Blund kvar nu…reken fortsätter 09.00 i morrn…nattinatt

  2. Tja, kan vi tillägga att det var en imponerande anläggning Martinsson hade, tänk er själv att anlägga 2 km rally väg för test å tävling runt kåken hemma!!!

    JÄTTEBRA.

    Gonatt / M

  3. Man ska ju int va bitter, det är inte roligt o få sluta tävlingen tack vare 3st bultar (kunde ha varit värre saker). Nu får vi ta nya tag till nästa tävling. Gästrikarna (mekanikerna)ställer alltid upp för Tjaffön o Gugge.