2013
10.20

Rally Sigtuna 2013

 

131020

Igår åkte team Hällbo ner för att avsluta barmarksäsongen med Rally Sigtuna. Kronberg hade redan lovat bort sig till ett annat rally så Sophia Karlsson, Taxinge MK fick agera notläsare denna gång. Tävlingen var final i diverse förbundsmästerskap så starfältet var riktigt stort med ca. 120 startande.

Minusgrader på morgonen gjorde det lite halkigt men solen värmde i alla fall när Markus och Sophia gav sig ut på den första av 5 ss.

Starten gick bra och Markus tyckte själv att han hade bra flyt och att det gick riktigt fort. Efter ca. 8 km gick dessvärre en bärarm bak av när man landade efter ett hopp. Man lyckades ta sig några hundra meter till ett vägbyte där man kunde ta sig in på en stickväg där serviceteamet senare hämtade upp bil och besättning.

Synd att sluta säsongen på detta sätt men så är det med rally. Bara att laga bilen och komma igen till vintersäsongen.

Resultatlista:http://www.tavlingsconsult.com/resultatpdf/sigtunarally20131019.pdf

Incar SS1:http://www.youtube.com/watch?v=ujvwYf2MLbw&feature=em-upload_owner

No Comment.

Add Your Comment