2010
01.25

En mäktig upplevelse

Efter en som vanligt heroisk insats av servicepersonalen och i viss mån lite verbal hjälp av Markus så stod bilen klar för test efter växellådshaveriet i Snapphanerallyt. På söndag kväll drog ”Team Hällbo” i väg till teststräckan utanför Vikmanshyttan där det ställdes ut div. dalmasar (och även en vilsen Gästrike) efter teststräckan för att säkerställa att inga obehöriga kom in på sträckan. Två stycken blivande Pirelli-brudar(?) var dom två första att åka med i högerstolen och efter fyra vändor med div. justeringar av stötdämperiet så återlämmnade Markus tjejerna med mungiporna i höjd med örsnibbarna.

Pirelli-brud

Även Markus var då nöjd med väghållningen så då vågade sig undertecknad att ta plats i högerstolen för att se om Markus hade rätt och för att se om det hänt något på rallyfronten sedan Saab Sport tiden.

Det hade det!

En mäktigare upplevelse var det länge sedan man fick uppleva. Man blev alldeles knottrig (ståpäls heter det visst i Dalarna) på armarna och hade kunnat åka hela natten om det inte varit för att tjaffön blev lite trött. Efter hemkomst till garaget och en snabbkoll under bilen för att se att det mesta vi skruvat dit satt kvar kunde vi konstatera att allt ser bra ut inför SM-tävlingen i Kolsva till helgen. Bara hoppas att allt håller ihop när det blir allvar. Jag vill slutligen passa på att tacka alla som ställde upp som ”vägvakter” under testet. Mvh Leif M

Chefsmekanikern Chefsmekanikern!

No Comment.

Add Your Comment