2010
08.11

Klassikersprinten 2010

Klassikersprinten 2010

Kategori: Okategoriserade / Taggar: inga taggar / 3 kommentarer

100610

På lördag/söndag är det dax igen för Team Hällbo att dra iväg och leka lite.

På lördagen så är det ett sponsorarrangemang som Mitsubishi anordnar i närheten av Arlanda och där skall det skjutsas lite olika sponsorer och vara allmänt trevlig för att sedan ha lite grillmys på kvällen.

Söndagen är sedan vikt åt riktig rallyåkning då hela Mitsubishi Ralliart Evolution Challange Swedengänget åker Skepptunas ”Klassiker Sprinten” Det är som namnet säger en sprint och man åker en mixad grus/asfalt sträcka på 2,9km tre gånger och där räknas dom två bästa tiderna. Första start är 11.00 vid Ekbackens Motorbana i Skepptuna för den som tänkt komma ner och ”titta live”.

100614

Upp tidigt på lördag morgon och avfärd mot Arlanda. På plats där så lastades bilen av och service-platsen gjordes i ordning och när Markus skulle köra in bilen på plats så blev det helt stopp i transmissionen. Den gick varken att köra framåt eller bakåt utan stod där den stod. Samma hände ju i Sandviken i vintras så misstankarna fanns på en gång att samma fel hänt igen och det hade det.

När vi kom hem så rev vi ur växellådan och konstaterade att bultarna som håller kronhjulet hade lossat igen. Ingen annat verkade ha skadats men nu måste vi ta reda på varför detta händer och göra något åt det.

Förhoppningen är att vi skall kunna vara med nästa helg i Taxinge där vi är anmälda men som sagt först måste vi lösa problemet med dom lossnande bultarna.

No Comment.

Add Your Comment