2010
01.26

Kullingstrofèn -07

Äntligen är den riktiga tävlingspremiären genomförd, man kan mycket enkelt säga helt fantastiskt Kullings MS… Riktiga rallyvägar, bra arrangerat, klanderfritt!

Första sträckan fick vi en 3: e tid fast jag körde aldrig bilen, den gick som den ville… hade helt fel diffprogram och då blev den som bakhjulsdriven, kul i och för sig, men jag har inte köpt en fyrhjulsdriven bil för att åka ”sådär” och vingla. Andra sträckan tror jag vi hade 2: a tid efter Abris, och nu hade vi ett annat program för diffen, tänk att det kan göra sådan skillnad.

Inför tredje sträckan fick vi lite tid att prata med Abris, jag frågade bland annat om dessa program och efter ett gött skratt sa Bengt att det program jag hade kvar att prova var det som han åker på! Skit också, här har man slarvat bort två ss på att man inte kunde frågat innan, för nu funkade bilen perfekt, styrde och drog in i kurvorna.Det gick att köra helt avslappnat i linjerna på vägen och bygga fart genom kurvorna.

Inför fjärde och sista sträckan som var skjutfältet skilde det bara ca: 1,5 sek mellan oss och den unga talangen A.Magnusson och D.Good i en grupp A evo 5.Sträckan gick kanon för mig och Gugge, utom då kanske ”fejdande” bromsar med ungefär 5km kvar till slutet. Nu fick vi 5 sek i rumpan på Andreas och 15 sek på Abris och hans mycket duktiga P.Fogel på sträckan, men vi är så otroligt nöjda med premiären, för sjutton 3:a totalt, det kan man inte klaga på, eller hur? Jag och Gugge lärde oss massor om bilen, det var precis så vi tänkt oss om tävlingen.

Jag ska ta tillfälle att tacka Bengt och Christina för deras gästvänlighet och husrum, all heder åt er.

Det kommer att bli lugnt på tävlande till MK Ran har dras SM tävling i slutet på augusti, så nu har vi tid att titta igenom bilen, det är några saker som sak fixas till.

Jag ska försöka få tag på bilder från tävlingen så åter kommer vi med det senare, ha det så bra vi hörs/Markus Hällbo

No Comment.

Add Your Comment